Aanbiedingen

Gripo grijppaal

 Gripo grijppaal

De Hepro Gripo Alu grijppaal is een veilige grijppaal met ontelbare optionele mogelijkheden die eenvoudig binnenshuis geïnstalleerd kan worden.
Binnen enkele minuten is elke gewenste locatie van het huis - inclusief de natte ruimtes - van diverse grijp en transfermiddelen voorzien.


Dit door het klemmen van de telescopische buis (zonder montagemiddelen) tussen het grond en plafondoppervlak.
Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een gasveer, waarbij aan de hand van een markering kan worden afgelezen dat hij veilig staat ingesteld.


Ook het verwijderen of verplaatsen van de grijp- paal gebeurt moeiteloos zonder gereedschap.
Het plafond waarop de Gripo Alu grijppaal geplaatst wordt moet eenpuntkracht van 100kg kunnen weerstaan.

 

Sorteren op:
Aantal weergeven:
Weergave: Lijst Rooster
De Hepro Gripo Alu grijppaal
Gripo Alu - De Hepro Gripo Alu grijppaal is een veilige grijppaal met ontelbare optionele mogelijkheden die eenvoudig binnenshuis geïnstalleerd kan worden. Binnen enkele minuten is elke gewenste locatie van het huis - inclusief de natte ruimtes - van diverse grijp en transfermiddelen voorzien. Dit door het klemmen van de telescopische buis (zonder montagemiddelen) tussen het grond en plafondoppervlak. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een gasveer, waarbij aan de hand van een markering kan worden afgelezen dat hij veilig staat ingesteld. Ook het verwijderen of verplaatsen van de grijp-..
498,00€ Excl. BTW: 498,00€
VerlanglijstWishlist