Aanbiedingen

Hulpmiddelen divers

Hulpmiddelen divers
Sorteren op:
Aantal weergeven:
Weergave: Lijst Rooster
Free to move Scootmobiel - rolstoel Reflectie tape
Om in het donker als scootmobielgebruiker of rolstoelgebruiker veilig aan het verkeer deel te nemen is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn voor andere deelnemers in het verkeer. Dit speciale reflecterende tape van Free to move uitermate goed geschikt om de zichtbaarheid in het verkeer te vergroten. Dit tape heeft een extreem hoge reflectie waarde, waardoor u zelfs op meer dan 1000 meter zichtbaar bent. Dit tape werkt als een sticker en kunt u zelf op maat knippen en is zeer eenvoudig te bevestigen. Deze tape wordt geleverd als 1 strook met een lengte van 1,20 meter en 1,5 c..
19,95€ Excl. BTW: 19,95€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel - rollator accessoirepoot
De accessoirepoot is zeer geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers om te bevestigen aan de rolstoel of rollator om hieraan accessoires te bevestigen zoals een lamp, bel of paraplu. ..
11,95€ Excl. BTW: 11,95€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel - rollator achterlicht
Deze lamp heeft een knipperfunctie en een continu licht functie. Laag stroomverbruik door LED technologie. Het is mogelijk om 100 uur deze lamp te gebruiken met volle batterijen. Inclusief batterijen. ..
11,95€ Excl. BTW: 11,95€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel - rollator bel
Handige bel voor rolstoel- en rollator gebruikers. Zo hoort iedereen je van veraf aan komen. Dit product is geschikt om te bevestigen aan een stang of buis met een diameter van 22mm. Kleur:: zwart ..
4,95€ Excl. BTW: 4,95€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel - rollator voorlicht
Deze lamp heeft een knipperfunctie en een continu lichtfunctie. Laag stroomverbruik door LED technologie. Het is mogelijk om 100 uur deze lamp te gebruiken met volle batterijen. Inclusief batterijen. ..
29,95€ Excl. BTW: 29,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel bagagehaak/fleshouder
Zeer handig product om aan de hoofdsteun uw zitting van uw scootmobiel te bevestigen. Zo kan er een tas of flesje drinken meegenomen worden op de scootmobiel. ..
7,95€ Excl. BTW: 7,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel beschermhoes zitting
Deze hoes beschermt de zitting van uw scootmobiel tegen de regen en vuil en is gemaakt van waterafstotend nylon. Ontworpen voor zittingen met of zonder hoofdsteun. De hoes wordt door middel van een klittenband riem die men achter de zitting kan bevestigen op z’n plaats gehouden. Kleur: zwart ..
24,95€ Excl. BTW: 24,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel beschermhoes zitting
Deze hoes beschermt de zitting van uw scootmobiel tegen de regen en vuil en is gemaakt van waterafstotend nylon. Ontworpen voor zittingen met of zonder hoofdsteun. De hoes wordt door middel van een klittenband riem die men achter de zitting kan bevestigen op z’n plaats gehouden. Kleur: blauw ..
24,00€ Excl. BTW: 24,00€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel dashboardbeschermer
Deze regenhoes zorgt er voor dat de elektronica voor het besturen van de scootmobiel beschermt wordt tegen regen en vuil. Deze hoes past op alle gangbare scootmobiel types. ..
15,95€ Excl. BTW: 15,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel spiegel
Handige spiegel voor de scootmbiel. Deze spiegel is in elke gewenste hoek te buigen. Afmeting: Lengte: +/-12cm  Diameter: 22-26mm ..
29,95€ Excl. BTW: 29,95€
VerlanglijstWishlist
Topro My Style Winter accessoires Karo zwart wit
Topro My Style Winter accessoires Karo zwart wit - Kleur op de afbeelding is een andere kleur. ..
99,00€ Excl. BTW: 99,00€
VerlanglijstWishlist
Topro My Style Winter accessoires Kunstleder rood zwart
Topro My Style Winter accessoires Kunstleder rood zwart - Kleur op de afbeelding is een andere kleur. ..
99,00€ Excl. BTW: 99,00€
VerlanglijstWishlist