Aanbiedingen

Tassen

Tassen
Sorteren op:
Aantal weergeven:
Weergave: Lijst Rooster
Armleuningtas scootmobiel
Zeer handig tasje om aan de armleuning van de scootmobiel te bevestigen. Het tasje is te bevestigen met klittenband strips. Is ook te gebruiken voor een elektrische rolstoel. Afmetingen: 27 x 15 x 7cm (H x B x D) Kleur: Zwart ..
24,95€ Excl. BTW: 24,95€
VerlanglijstWishlist
Free to move Scootmobiel Armleuningtas
Deze  Scootmobiel Armleuningtas van Free to move is een handig tasje vervaardigd uit zeer stevig nylon afgewerkt met een mooie robuuste bies om de stevigheid en vorm te behouden. Deze tas is makkelijk te bevestigen aan de armleuning door middel van klittenband strips Deze tas is ideaal om te gebruiken om kleine dingen in te doen zoals een mobiele telefoon een portemonnee. Afmeting: 20cm x 9cm x 20cm (B x D x H) Kleur: Zwart met grijs ..
27,95€ Excl. BTW: 27,95€
VerlanglijstWishlist
Free to move Scootmobiel rugleuningtas
Deze ruime rugleuningtas van Free to move onderscheidt zich van andere tassen door de vele ritsopeningen in de tas waardoor de inhoud van de tas makkelijker is te bereiken met de armen.  De tas is gemaakt van zeer stevig nylon waardoor de tas slijtvast is. Door brede stevige banden aan de bovenzijde van de tas kan men de tas goed bevestigen over de rugleuning van de stoel van de scootmobiel, waardoor de tas goed op z’n plek blijft. Aan de voorzijde van de tas bevind zich een handig opbergvak. De tas is ook geschikt voor stoelen met hoofdsteun en stoelen zonder hoofdsteun. Aan de bo..
64,95€ Excl. BTW: 64,95€
VerlanglijstWishlist
Free to move Scootmobiel voordeelset
Handige voordeelset van Free to move. Free to move Scootmobiel rugleuningtas en Free to move Scootmobiel Armleuningtas. ..
84,95€ Excl. BTW: 84,95€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel opbergzakje
Zeer handig opbergzakje om kleine licht gewicht spulletjes in te doen. Afmeting: 24 x 30 cm (B X H) Kleur: zwart ..
19,95€ Excl. BTW: 19,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel - rolstoel tas
Deze  zeer handige scootmobieltas past op elke scootmobiel, rolstoel en elektrische rolstoel. Door z’n grote inhoud kan er een hoop bagage vervoerd worden. Afmeting: 45 X 38 X 12 CM (H X B X D) Kleur: zwart ..
29,95€ Excl. BTW: 29,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel mandtas
Deze scootmobiel mandtas past vrijwel in elke mand van elke scootmobiel. Bij de tas wordt een dekje geleverd om de mand af te dekken bij een regenbui. Door de hengsels van de tas is het makkelijk om de tas mee te nemen voor een boodschap. Afmetingen: Hoogte: 30cm Omvang: 54cm Draagvermogen: 2,5 - 3,0 kg Kleur: Zwart ..
24,95€ Excl. BTW: 24,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel stuurtas
Zeer handig tasje om je spulletjes op te bergen en veilig bij je te houden. Afmeting: 27 X 15 X 7 CM Kleur: zwart ..
24,95€ Excl. BTW: 24,95€
VerlanglijstWishlist