Over ons

Scootmobiel NeXt rollator, scootmobiel, werkstoelen, trippelstoelen, duwondersteuningen, bewegingstrainers en accessoires


Visie
Wij van Scootmobiel NeXt hebben als doel het leven te verbeteren van mensen die minder mobiel zijn. Door het leveren van kwalitatief sterke producten, bijvoorbeeld één van onze regencapes, zorgen wij er voor dat u bij weer of geen weer toch van A naar “Beter” komt! Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons twee belangrijke factoren. Wij begrijpen ook dat comfort erg belangrijk is en dit vindt u terug in onze producten. Zo bieden wij naast gewone scootmobielen, ook nog speciale modellen met een hogere snelheid (12 kilometer per uur).

Klantenvoordeel!
Bij Scootmobiel Next beseffen wij dat een goede klantenservice belangrijk is, om het u nog makkelijker te maken aan uw  gewenste producten te komen. Daarnaast streven wij naar de beste prijzen met een mooi voordeel. Een snelle en goede service! Producten binnen 24 uur geleverd!

Waarom Scootmobiel NeXt?
Wat Scootmobiel NeXt bijzonder maakt, is het brede aanbod aan rolstoel accessoires en scootmobiel accessoires.  Wilt u een bel voor op uw rollator, een compleet nieuwe scootmobiel of rollator? Of u nou op zoek bent naar een schootdeken met voering, of een model zonder voering, bij Scootmobiel NeXt kunt slagen! Met een breed assortiment kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Bij ons kunt u gegarandeerd slagen!

Voor elk wat wils!


Contact
Heeft u nog vragen hebben over onze producten, werkwijze, levering en/of betaalmethodes?

Via onze klantenservice kunt u contact opnemen. Wij streven ernaar binnen 6 uur te reageren.

 

Volg ons op


Facebook

 

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via deze link