Aanbiedingen

Troja Walker

Sorteren op:
Aantal weergeven:
Weergave: Lijst Rooster
Topro Troja Walker Extra Small rollator met onderarmschalen
De Walker rollator is de uitvoering van de Troja Classic met onderarmschalen. De schelpvormige schalen geven een stabiel steunvlak voor de gebruiker. Extra Small uitvoering. De Troja Classic is een zeer elegante en praktische lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. Met een handbeweging is de rollator in de breedte samengevouwen. De Troja Classic is geschikt voor binnen en buitengebruik. Topro Troja rollators zijn zeer makkelijk opvouwbaar en nemen zeer weinig ruimte in beslag wanneer de rollator wordt opgeslagen. • Trek aan het koord op de zitting en de rollator vouwt in d..
551,00€ Excl. BTW: 551,00€
VerlanglijstWishlist
Topro Troja Walker Medium rollator met onderarmschalen
De Walker rollator is de uitvoering van de Troja Classic met onderarmschalen. De schelpvormige schalen geven een stabiel steunvlak voor de gebruiker. Medium uitvoering. De Troja Classic is een zeer elegante en praktische lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. Met een handbeweging is de rollator in de breedte samengevouwen. De Troja Classic is geschikt voor binnen en buitengebruik. Topro Troja rollators zijn zeer makkelijk opvouwbaar en nemen zeer weinig ruimte in beslag wanneer de rollator wordt opgeslagen. • Trek aan het koord op de zitting en de rollator vouwt in de bre..
551,00€ Excl. BTW: 551,00€
VerlanglijstWishlist
Topro Troja Walker Small rollator met onderarmschalen
De Walker rollator is de uitvoering van de Troja Classic met onderarmschalen. De schelpvormige schalen geven een stabiel steunvlak voor de gebruiker. Small uitvoering. De Troja Classic is een zeer elegante en praktische lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. Met een handbeweging is de rollator in de breedte samengevouwen. De Troja Classic is geschikt voor binnen en buitengebruik. Topro Troja rollators zijn zeer makkelijk opvouwbaar en nemen zeer weinig ruimte in beslag wanneer de rollator wordt opgeslagen. • Trek aan het koord op de zitting en de rollator vouwt in de bree..
551,00€ Excl. BTW: 551,00€
VerlanglijstWishlist