Aanbiedingen

Accessoires

Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergeven:
Weergave: Lijst Rooster
Free to move Scootmobiel - rolstoel Reflectie tape
Om in het donker als scootmobielgebruiker of rolstoelgebruiker veilig aan het verkeer deel te nemen is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn voor andere deelnemers in het verkeer. Dit speciale reflecterende tape van Free to move uitermate goed geschikt om de zichtbaarheid in het verkeer te vergroten. Dit tape heeft een extreem hoge reflectie waarde, waardoor u zelfs op meer dan 1000 meter zichtbaar bent. Dit tape werkt als een sticker en kunt u zelf op maat knippen en is zeer eenvoudig te bevestigen. Deze tape wordt geleverd als 1 strook met een lengte van 1,20 meter en 1,5 c..
19,95€ Excl. BTW: 19,95€
VerlanglijstWishlist
Wanneer u op zoek naar een extra grote voetenzak, dan is Free to move voetenzak extra large zeer geschikt voor u. Doordat  de Free to move voetenzak Extra large een omvang heeft van 160cm is deze voetenzak zeer geschikt voor mensen met een ruime omvang.   Deze voetenzak van het merk Free to move kenmerkt zich door kwaliteit en is uitermate geschikt om het koude winterse weer te trotseren.   De buitenkant van de voetenzak is gemaakt van een waterafstotend, winddicht polyester en de binnenzijde van de voetenzak is voorzien van een warme teddy..
119,00€ Excl. BTW: 119,00€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel - rollator accessoirepoot
De accessoirepoot is zeer geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers om te bevestigen aan de rolstoel of rollator om hieraan accessoires te bevestigen zoals een lamp, bel of paraplu. ..
11,95€ Excl. BTW: 11,95€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel - rollator achterlicht
Deze lamp heeft een knipperfunctie en een continu licht functie. Laag stroomverbruik door LED technologie. Het is mogelijk om 100 uur deze lamp te gebruiken met volle batterijen. Inclusief batterijen. ..
11,95€ Excl. BTW: 11,95€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel - rollator bel
Handige bel voor rolstoel- en rollator gebruikers. Zo hoort iedereen je van veraf aan komen. Dit product is geschikt om te bevestigen aan een stang of buis met een diameter van 22mm. Kleur:: zwart ..
4,95€ Excl. BTW: 4,95€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel - rollator voorlicht
Deze lamp heeft een knipperfunctie en een continu lichtfunctie. Laag stroomverbruik door LED technologie. Het is mogelijk om 100 uur deze lamp te gebruiken met volle batterijen. Inclusief batterijen. ..
29,95€ Excl. BTW: 29,95€
VerlanglijstWishlist
Rolstoel zitkussen
Hoogwaardige kwaliteit schuim zitkussen met afneembare katoenen hoesmet rits Dikte: 5 cm Zitdiepte: 42 cm Zitbreedte: 43 cm Kleur: zwart ..
19,95€ Excl. BTW: 19,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel afdekhoes Basic
Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare en simpele oplossing om en scootmobiel af te dekken, dan heeft u met de Basic afdekhoes het juiste product in handen. Deze Basic afdekhoes voor de scootmobiel is gemaakt van waterafstotend nylon. Deze hoes beschermt de scootmobiel tegen regen en vuil. Door de elastieke rand die aan de onderkant van de afdekhoes bevestigd is heeft de afdekhoes een perfecte pasvorm. Afmeting: 145 x 70 x 100 cm (L X B X H) Kleur: blauw ..
49,95€ Excl. BTW: 49,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel bagagehaak/fleshouder
Zeer handig product om aan de hoofdsteun uw zitting van uw scootmobiel te bevestigen. Zo kan er een tas of flesje drinken meegenomen worden op de scootmobiel. ..
7,95€ Excl. BTW: 7,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel beschermhoes zitting
Deze hoes beschermt de zitting van uw scootmobiel tegen de regen en vuil en is gemaakt van waterafstotend nylon. Ontworpen voor zittingen met of zonder hoofdsteun. De hoes wordt door middel van een klittenband riem die men achter de zitting kan bevestigen op z’n plaats gehouden. Kleur: zwart ..
24,95€ Excl. BTW: 24,95€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel beschermhoes zitting
Deze hoes beschermt de zitting van uw scootmobiel tegen de regen en vuil en is gemaakt van waterafstotend nylon. Ontworpen voor zittingen met of zonder hoofdsteun. De hoes wordt door middel van een klittenband riem die men achter de zitting kan bevestigen op z’n plaats gehouden. Kleur: blauw ..
24,00€ Excl. BTW: 24,00€
VerlanglijstWishlist
Scootmobiel/rolstoel wikkeldeken
De wikkeldeken is gemaakt waterafstotend winddicht nylon voorzien van een warme fleece/borgvoering. De wikkeldeken kan je makkelijk om je heen wikkelen en bevestigen met een klittenband strip Afmetingen: omvang: 130cm. Lengte: 113cm Kleur: blauw ..
74,95€ Excl. BTW: 74,95€
VerlanglijstWishlist