Aanbiedingen

Taurus Walker

Mooi ontwerp, stabiel en veilig
• Eenvoudig instelbare en afleesbare hoogte
• Instelbaar voor gebruikers tot 2m
• Laag genoeg om opstaan te ondersteunen
• Voetrem op alle vier de wielen

Twee modellen
TOPRO TAURUS H Hoogteverstelling middels Hydraulisch systeem
TOPRO TAURUS E Hoogteverstelling middels Elektronisch systeem

Deze modellen zijn elk in de volgende uitvoeringen verkrijgbaar:
• STANDARD
• JH met verstelbare handvatten
• JHB met verstelbare handvatten, parkeerrem en rijrichting houders.
De uitvoeringen met remmen worden geassembleerd geleverd.
De uitvoeringen zonder remmen worden gedeeltelijk geassembleerd geleverd.

Sorteren op:
Aantal weergeven:
Weergave: Lijst Rooster
E-Cycle  gemotoriseerde bewegingstrainer
Een elektrisch aangedreven bewegingstrainer die zowel voorwaarts als achterwaarts kan draaien. Door zijn compactheid is de trainer eenvoudig op een tafel te plaatsen. De handgrepen zijn gemakkelijk te vervangen door de bijgeleverde voetsteunen. Met een draaiknop kan de weerstand veranderd worden. De trainer kan ook manueel gebruikt worden. De E-Cycle stimuleert en motiveert bij het trainen van de armen en/of benen.   Specificaties Functie: voor en achteruit Weestandniveaus: 4 Handvat: in lengte instelbaar Pedaal: in lengte instelbaar ..
750,00€ Excl. BTW: 750,00€
VerlanglijstWishlist
Topro Taurus E Compleet - Elektrisch
TOPRO levert met de Taurus een stevige en eenvoudig te manoeuvreren designwalker. De Taurus heeft foam armsteunen die zowel in hoogte als in hoek verstelbaar zijn en is geschikt voor gebruikers tot 150 kg. De hoogte is, naar keuze middels gasveer of elektrisch, instelbaar van 850 tot 1350 mm. E Hoogteverstelling middels Elektronisch systeem. Model E: Met electrische motor wordt de hoogte verstelling zeer eenvoudig. Kan ook als opsta hulp worden ingezet. Compleet - uitgevoerd met verstelbare handvatten, rijrichtinghouders en een hand parkeerrem op de achterwielen. ..
1.970,00€ Excl. BTW: 1.970,00€
VerlanglijstWishlist
Topro Taurus E met verstelbare handvatten - Elektrisch
TOPRO levert met de Taurus een stevige en eenvoudig te manoeuvreren designwalker. De Taurus heeft foam armsteunen die zowel in hoogte als in hoek verstelbaar zijn en is geschikt voor gebruikers tot 150 kg. De hoogte is, naar keuze middels gasveer of elektrisch, instelbaar van 850 tot 1350 mm. E Hoogteverstelling middels Elektronisch systeem. Model E: Met electrische motor wordt de hoogte verstelling zeer eenvoudig. Kan ook als opsta hulp worden ingezet. ..
1.695,00€ Excl. BTW: 1.695,00€
VerlanglijstWishlist
Topro Taurus E standaard - Elektrisch
TOPRO levert met de Taurus een stevige en eenvoudig te manoeuvreren designwalker. De Taurus heeft foam armsteunen die zowel in hoogte als in hoek verstelbaar zijn en is geschikt voor gebruikers tot 150 kg. De hoogte is, naar keuze middels gasveer of elektrisch, instelbaar van 850 tot 1350 mm. Model E: Met electrische motor wordt de hoogte verstelling zeer eenvoudig. Kan ook als opsta hulp worden ingezet. Standaard - incl. foam armsteunen ..
1.570,00€ Excl. BTW: 1.570,00€
VerlanglijstWishlist
Topro Taurus H Compleet - gasveer
TOPRO levert met de Taurus een stevige en eenvoudig te manoeuvreren designwalker. De Taurus heeft foam armsteunen die zowel in hoogte als in hoek verstelbaar zijn en is geschikt voor gebruikers tot 150 kg. De hoogte is, naar keuze middels gasveer of elektrisch, instelbaar van 850 tot 1350 mm. Model H: Hoogteverstelling middels Hydraulisch systeem. Gasveren zorgen voor eenvoudige hoogte verstelling. Kan onder de douche worden gebruikt. Compleet - uitgevoerd met verstelbare handvatten,rijrichtinghouders en een hand parkeerrem op de achterwielen. ..
1.120,00€ Excl. BTW: 1.120,00€
VerlanglijstWishlist
Topro Taurus H met verstelbare handvatten - gasveer
TOPRO levert met de Taurus een stevige en eenvoudig te manoeuvreren designwalker. De Taurus heeft foam armsteunen die zowel in hoogte als in hoek verstelbaar zijn en is geschikt voor gebruikers tot 150 kg. De hoogte is, naar keuze middels gasveer of elektrisch, instelbaar van 850 tot 1350 mm. Model H: Hoogteverstelling middels Hydraulisch systeem. Gasveren zorgen voor eenvoudige hoogte verstelling. Kan onder de douche worden gebruikt ..
890,00€ Excl. BTW: 890,00€
VerlanglijstWishlist
Topro Taurus H standaard - gasveer
TOPRO levert met de Taurus een stevige en eenvoudig te manoeuvreren designwalker. De Taurus heeft foam armsteunen die zowel in hoogte als in hoek verstelbaar zijn en is geschikt voor gebruikers tot 150 kg. De hoogte is, naar keuze middels gasveer of elektrisch, instelbaar van 850 tot 1350 mm. Model H: Hoogteverstelling middels Hydraulisch systeem. Gasveren zorgen voor eenvoudige hoogte verstelling. Kan onder de douche worden gebruikt. Standaard - incl. foam armsteunen. ..
720,00€ Excl. BTW: 720,00€
VerlanglijstWishlist