Aanbiedingen

Elektrisch verrijdbare werkstoelen

Sorteren op:
Aantal weergeven:
Weergave: Lijst Rooster
Hepro Moto Maxi Standaard
Moto Standaard Maxi. Zitting (BxD) 48x46 cm. Rugleuning (BxH) 43x43 cm. - Een compacte, handige gemotoriseerde werkstoel, ideaal voor kleine kamers en erg gemakkelijk manoeuvreerbaar. De aangedreven wielen van 12,5cm diameter kunnen tot 4cm hoge drempels aan. Moto Standaard is voorzien van achterwielaandrijving. De zithoogte kan met een druk op een knop met maximaal 20cm versteld worden. De hoek van de zitting en de rugleuning en de hoogte en breedte van de armsteunen zijn verstelbaar. Alle kussens zijn met clips bevestigd en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Een uitgebreide k..
6.890,00€ Excl. BTW: 6.890,00€
VerlanglijstWishlist
Hepro Moto Standaard
Moto Standaard - Zitting (BxD) 46x42 cm. Rugleuning (BxH) 36x29 cm. Een compacte, handige gemotoriseerde werkstoel, ideaal voor kleine kamers en erg gemakkelijk manoeuvreerbaar. De aangedreven wielen van 12,5cm diameter kunnen tot 4cm hoge drempels aan. Moto Standaard is voorzien van achterwielaandrijving. De zithoogte kan met een druk op een knop met maximaal 20cm versteld worden. De hoek van de zitting en de rugleuning en de hoogte en breedte van de armsteunen zijn verstelbaar. Alle kussens zijn met clips bevestigd en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Een uitgebreide keuze rugleu..
6.719,00€ Excl. BTW: 6.719,00€
VerlanglijstWishlist
Hepro Moto Standaard Tilto HR
Moto Standaard Tilto HR - Een compacte, handige gemotoriseerde werkstoel, ideaal voor kleine kamers en erg gemakkelijk manoeuvreerbaar. De aangedreven wielen van 12,5cm diameter kunnen tot 4cm hoge drempels aan. Moto Standaard is voorzien van achterwielaandrijving. De zithoogte kan met een druk op een knop met maximaal 20cm versteld worden. De hoek van de zitting en de rugleuning en de hoogte en breedte van de armsteunen zijn verstelbaar. Alle kussens zijn met clips bevestigd en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Een uitgebreide keuze rugleuningen en zitunits garandeert een optimaal ..
7.995,00€ Excl. BTW: 7.995,00€
VerlanglijstWishlist
Hepro Moto Universal standaard
Moto Universal - een elektrisch verrijdbare werkstoel met unieke eigenschappen. Dankzij de gemotoriseerde afstelling van de zithoogte kunt u met dezelfde stoel hoge en lage plaatsen bereiken. De voorwielaandrijving maakt de stoel buitengewoon goed manoeuvreerbaar. Dankzij de gemotoriseerde afstelling van de zithoogte kan de zitting uit de laagste stand met maximaal 50cm worden verhoogd. De hoek van de zitting en de rugleuning en de hoogte en breedte van de armsteunen zijn verstelbaar (zie gegevens en afmetingen). De armsteunen zijn afneembaar. Moto Universal is verkrijgbaar met een uit..
9.225,00€ Excl. BTW: 9.225,00€
VerlanglijstWishlist
Hepro Moto Universal Tilto
De Hepro Moto Universal is een compacte, elektrisch aangedreven werkstoel die zeer geschikt is voor kleine ruimtes en is makkelijk te manoeuvreren. De maximum snelheid is 4km h en de werkstoel heeft een actieradius van 8km. De joystick bediening kan naar wens zowel links als rechts geplaatst worden. De Moto Universal is voorzien van voorwielaandrijving en heeft een slag van wel 50cm zodat ook de hogere plekken, zoals bijvoorbeeld de bovenste keukenkastjes, bereikt kunnen worden. De hoek van de zitting en de rugleuning zijn verstelbaar net als de hoogte van de armsteunen. Anders dan de ..
10.199,00€ Excl. BTW: 10.199,00€
VerlanglijstWishlist
Moto standaard Tilto EHR
Moto Standaard Tilto HR - Een compacte, handige gemotoriseerde werkstoel, ideaal voor kleine kamers en erg gemakkelijk manoeuvreerbaar. De ingedreven wielen van 12,5cm diameter kunnen tot 4cm hoge drempels aan. Moto Standaard is voorzien van achterwielaandrijving. De zithoogte kan met een druk op een knop met maximaal 20cm versteld worden. De hoek van de zitting en de rugleuning en de hoogte en breedte van de armsteunen zijn verstelbaar. Alle kussens zijn met clips bevestigd en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Een uitgebreide keuze rugleuningen en zitunits garandeert een optimaal zitco..
8.070,00€ Excl. BTW: 8.070,00€
VerlanglijstWishlist